Educació
Infantil
Educació
Primària
Educació
Secundària
Cursos
de Català
Cicles Formatius
i GES
Catàleg
Llibres de text
Disposem de tot tipus de llibres de text per a l’Educació Primària, l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius.
Selecciona l'etapa educativa desitjada
Entra
Quaderns d'Infantil i Primària
Com a element de suport al procés d’ensenyament-aprenentatge, us oferim diversos quaderns de treball per a totes les àrees de l’Educació Infantil i l’Educació Primària.
Entra


Quaderns de Secundària
Com a element de suport al procés d’ensenyament-aprenentatge, us oferim diversos quaderns de treball per a les àrees de Matemàtiques, Llengua catalana i literatura, Lengua castellana i Ciències naturals.
Entra

Quaderns d'estiu
Per tal que els alumnes de l’Educació Infantil, l’Educació Primària i l’Educació Secundària puguin repassar tot el que han treballat durant el curs, us oferim un ampli ventall de quaderns d’estiu. Mentre refresquen el que han après, tots els alumnes que facin els quaderns d'estiu de Castellnou Edicions podran participar en el CONCURS D'ESTIU i entrar en el sorteig d'una bicicleta!
Entra


Català per a persones adultes
Us oferim tot tipus de materials específicament concebuts per a l’aprenentatge del català per part de persones adultes.
Entra

Minimanual
Per tal de preparar les PAU i com a eina de suport durant els últims cursos de l’ESO, posem a la vostra disposició 26 llibrets de repàs que inclouen els punts més importants de totes les matèries de les quals els alumnes s'examinen en la Selectivitat.
Entra


Lectures
Amb la finalitat d’acompanyar el treball a l’aula, us oferim antologies de lectures i reculls de textos especialment pensats per a l’Educació Primària, l’Educació Secundària i la Formació de persones adultes. Podeu consultar tots els llibres de lectura disponibles al nostre web de literatura infantil i juvenil: www.castellnouLIJ.com
Entra

Jocs didàctics
Posem a la vostra disposició una nova línia de materials didàctics pensats per ser una eina d’acompanyament del treball a l’aula.
Entra

Materials destacats

CATALÀ 2: PROVES COMPETÈNCIES BÀSIQUES
Les proves de l’àmbit lingüístic de llengua catalana treballen: la comprensió lectora, a través de textos de diferents tipologies, la comprensió oral, a partir de l’escolta atenta de diferents audicions; i l’expressió escrita, a través d’una activitat pautada en què l’alumne fa atenció a la planificació, producció i revisió final.

Veure fitxa
Unitat de mostra:
Format PDFVersió interactiva
1/7
Novetats editorials

Proves de Competències Bàsiques
Es completa la col·lecció de quaderns per preparar les proves de competències bàsiques que el Departament d’Ensenyament fa als alumnes al final de l’Educació Primària.
Format PDFVersió interactiva
Recordatori d'accés
Tanca la finestra


El email recordatori s'ha enviat correctament

Recordatori d'accés
Tanca la finestra


No existeix cap usuari amb aquest email

Missatge d'informació
Tanca la finestra


Aquests arxius són només per a usuaris registrats.

Si disposes d'usuari i paraula de pas posa'ls en els quadres de text de la part superior dreta.


Si no estàs registrat pots fer-ho amb el següent enllaç.


Missatge d'informació
Tanca la finestra


Aquests recurs és només per a usuaris registrats.

Si disposes d'usuari i paraula de pas posa'ls en els quadres de text de la part superior dreta.


Si no estàs registrat pots fer-ho amb el següent enllaç.


Recorda contrasenya


Si has oblidat la teva contrasenya, introdueix l’adreça de correu electrònic amb la qual et vas registrar. T’enviarem un missatge amb la contrasenya.

Adreça electrònica
Recupera
Alerta
Tanca la finestra


Ha de ser un usuari registrat per marcar recursos favorits.
Alerta
Tanca la finestra


La contrasenya que has introduït és incorrecta.

Si has oblidat la teva contrasenya, fes un clic sobre recordar contrasenya

Si no has rebut el correu electrònic per activar el teu compte, o bé no l'has activat correctament, la contrasenya no serà vàlida.

Política de privacitat
Tanca la finestra


D'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa l'usuari que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en els fitxers automatitzats de Castellnou Edicions amb la finalitat de comunicar-li les modificacions del servei i les diferents ofertes que puguin ser del seu interès, llevat d'indicació expressa en sentit contrari. Així mateix, se l'informa de la possibilitat d'exercir el seu dret d'accedir a aquestes dades personals, rectificar-les, cancel·lar-les i oposar-se al seu tractament, dirigint-se per escrit a la nostra seu central, situada al carrer de Pau Claris, 184, 08037 Barcelona.
Registre completat
Tanca la finestra


Moltes gràcies per registrar-te al lloc web:
www.castellnouedicions.com.

Rebràs un correu electrònic a l’adreça que ens has facilitat, amb un enllaç sobre el qual has de clicar per activar el teu compte d’usuari.